Aikido Jiki Shin Kan start het nieuwe seizoen

De vakantie is voorbij, en het is weer tijd om over te gaan tot de orde van de dag. Voor een ieder die zich tijdens de zomervakantie heeft voorgenomen meer te gaan sporten, aan zijn weerbaarheid te werken, of meer wil leren ontspannen organiseert Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan op zaterdag 14 september 2019 een GRATIS open aikidoles. Tijdens de open les kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in de wereld van deze Japanse krijgskunst, en zich wellicht ook inschrijven voor de introductiecursus die op zaterdag 21 september 2019 van start gaat.

AIKIDO

Aikido is een gezonde bewegingskunst voor ontspanning en weerbaarheid.

De Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan is gecertificeerd en biedt Aikido aan op elk niveau, voor jong en oud. Ontspanning en harmonie staan centraal bij deze krijgskunst. Beoefenaars van aikido leren hoe ze juist hiermee de aanval van een tegenstander kunnen neutraliseren en afweren. Het is een bijzondere ervaring dat ontspanning en harmonie effectiever kunnen zijn dan spierkracht.

OPEN LES

Op zaterdag 14 september houdt de club open huis in de dojo van het Olympus College (Grote Sportzaal, Olympus 11, 6832 EL Arnhem). Van 11:00 tot 12:00 uur is er een GRATIS open les, met demonstraties van docenten van de ASA, onder leiding van de hoofdinstructeur, Piet Lagerwaard Shihan (6e dan). Iedereen, jong en oud vanaf 16 jaar kan meedoen of kijken!

INTRODUCTIECURSUS

Voor wie de open les naar meer smaakt, wordt vanaf 21 september tot en met 19 oktober 2019 een introductiecursus georganiseerd. Deze cursus is op 5 zaterdagen van 11:00 tot 12:00 uur. In 5 lessen van 1 uur leer je de basisprincipes van het aikido, onder toezicht van gediplomeerde leraren en samen met de leerlingen die al wat verder zijn. En dat voor slechts 35 euro!

Meer informatie is te vinden op www.aikidostichtingarnhem.nl , telefoonnummer 0317-617490 of Facebook.com/jikishinkan

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden