Opening cultureel seizoen

Opnieuw organiseert Musis & Stadstheater Arnhem Voorspel: een feestelijke opening van het culturele seizoen die voor iedereen gratis toegankelijk is. Voorspel vindt op zondag 1 september vanaf 14.00 uur plaats in Musis en brengt Arnhemmers een voorproefje uit het nieuwe culturele seizoen. O.a. het Nederlands Blazers Ensemble, Introdans, Toneelgroep Oostpool en Pynarello geven een preview van wat het seizoen te bieden heeft. Voorspel is voor alle leeftijden.

Volgende week zondag opent Musis vanaf 14:00 uur wagenwijd haar deuren voor een voorproefje uit het nieuwe culturele seizoen van Musis & Stadstheater Arnhem. Op het programma staan o.a. het Nederlands Blazers Ensemble, Introdans, Jim van der Zee, St. Louis Blues, kindervoorstelling 'De snelste zebra van de wereld', een film van Toneelgroep Oostpool en 'next generation' collectief Pynarello. Ook presenteert Musis & Stadstheater haar nieuwste biologische wijnen tijdens een wijnproeverij en zijn er vele prijzen te winnen met het Rad van Fortuin. Het volledige programma staat nu online via https://musisenstadstheater.nl/voorspel.

10x cultuur voor een tientje
Alléén tijdens Voorspel, en alleen bij het bespreekbureau, kunnen mensen 10 voorstellingen kopen voor een tientje per stuk. Het gaat om de volgende voorstellingen:

31 OKT L-E-V (Sharon Eyal - Gai Behar) (IL) Love Chapter 2

06 DEC André Dongelmans, Laus Steenbeeke Ghost Stories

22 DEC De Toneelmakerij & Silbersee De Toverfluit (7+)

20 JAN Pynarello Uit de nieuwe wereld

08 FEB Charivari Trio & Las Hermanas Caronni Dubbelconcert

07 MRT Jim van der Zee Starting the Engine

13 MRT Alexander Lonquich Diabelli-variaties

24 APR Cie. Par Terre (FR) Kata

15 MEI Cirque Alfonse (CA) Tabarnak

30 MEI PIT Producties Company

Musis & Stadstheater

Musis & Stadstheater Arnhem verbindt Arnhem met de rijkdom van kunst en cultuur, want cultuur maakt gelukkig! In onze twee huizen vertellen wij al meer dan 150 jaar oude en nieuwe verhalen: door muziek, theater en dans. We koesteren onze geschiedenis: Musis is de oudste actieve concertzaal van Nederland. We omarmen ook het nieuwe, actuele en diverse programma, gemaakt door gevestigde en jonge creatieve makers. Kunst en cultuur zijn altijd in beweging, daarom verleggen ook wij voortduren onze grenzen. Zo formuleren kunst en cultuur in onze huizen een antwoord op de actualiteit. Musis & Stadstheater verbindt zich met thuisstad Arnhem door bijzondere samenwerkingen die leiden tot een breed programma voor een breed publiek.

Meer berichten