Buurttafel Arnhems Hart
Buurttafel Arnhems Hart (Foto: AH)

Eerste avondeditie inloop buurttafel Arnhems Hart!

Elke eerste maandag van de maand is er middags een buurttafel van Bewonersgroep Arnhems Hart. Hierin worden vele zaken en projecten besproken die gaan over de Arnhemse binnenstad. Een binnenstad die elke dag leeft en ook de laatste jaren hevig aan het vernieuwen en verbouwen is.

Op de maandelijkse buurttafel komen bewoners van deze binnenstad bijelkaar om mee te praten over vele zaken die hen aangaan. De onderwerpen gaan veelal over de openbare ruimte, projecten, verkeer, afval, vergroening maar ook komen vaak ideeën en verbeteringen op tafel waar we dan ook mee richting de gemeente Arnhem gaan.

Op verzoek van diverse bewoners organiseren we deze aankomende buurttafel op een maandagavond, waarbij we verschillende afdelingen binnen de gemeente Arnhem hebben uitgenodigd. Zo kan men zelf in gesprek met één van de wijkagenten, Handhaving Arnhem, parkeercontroleurs van P1, verkeersafdeling Arnhem en tevens zal wethouder Roeland van der Zee (mobiliteit) aanwezig zijn om vragen te beantwoorden van bewoners.

Arnhems Hart houdt graag van hele korte lijnen als het gaat om communicatie en de betrokkenheid van de binnenstadbewoners. Door middel van onze buurttafels is er al een open communicatie richting de gemeente Arnhem en wordt dit ook zeer gewaardeerd. Hierdoor zijn ook vele bewoners verder geholpen doordat hun vragen direct bij de desbetreffende komen.

Wie vragen heeft en/of graag in gesprek wil met één van de aanwezigen kan dat doen op deze eerste inloop buurttafel op maandag 2 september van 20.00 tot 21.00 uur.

We zitten dan in Focus Eten+Drinken aan het Audrey Hepburnplein 1. (Ronde tafel achterin.)

Meer berichten