persbericht

De 5Ritmes® van Gabri?lle Roth
Met Arjan Bouw

5Ritmes dans in MFC Klarendal Arnhem:
Bij deze maandelijkse 5Ritmes® les kun je zo binnenstappen en meedansen. Aanmelden is niet nodig en ervaring in het dansen van de Vijf Ritmes hoef je ook niet te hebben. Iedereen is welkom!

De 5Ritmes®
De 5Ritmes® zijn vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stil. Samen vormen ze een wave (golf) van energie en beweging. Ieder ritme nodigt uit om op een andere manier te bewe-gen. Dans je vrij, een grote verscheidenheid aan muziek helpt je hierbij, muziek is als een medicijn! 

Wat beweegt jou?
Door de 5Ritmes® te dansen, geven we uitdrukking aan onze innerlijke beweging. Al dan-send ervaar je waar er energie vastzit en hoe je die opnieuw in beweging kunt brengen. Daarbij krijg je oefeningen aangereikt die je helpen om je dans en daarmee jezelf te ver-kennen. De avond wordt begeleid door Arjan Bouw, een docent met 14 jaar ervaring.

Wat kan je verwachten?
Goede muziek, heel veel dans en inspirerende mensen. Je hoeft geen pasjes te leren, je danst zoals dat voor jou goed voelt. De avond heeft altijd dezelfde opbouw, bij aankomst wordt er muziek gedraaid zodat je voor jezelf kan opwarmen. Daarna is er een korte meditatie om met je aandacht in je hele lijf aan te komen. Daarna dansen we de wave, soms met en soms zonder oefeningen. We dansen alle ritmes, dat begint rustig, bouwt langzaam op naar een climax en eindigt weer rustig. Je danst de hele avond in  je eigen tempo, alleen of samen, net wat je wilt.

Locatie:     MFC Klarendal, kazerneplein Arnhem
Tijd:         woensdagavond 19:30u-21:30u, zaal open om 19:15. 
Data:         wekelijks vanaf 4 september
kosten:     €14,- per keer of €120,- voor een strippenkaart van 10x
Contact:    arjanbouw@gmail.nl of  06-42657593
Website:    www.arjanbouw.nl


Arjan Bouw is een door Gabri?lle Roth erkende docent van de 5Ritmes®.  Hij geeft al jaren  met veel enthousiasme les in binnen-en-buitenland.
 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden