Het orkest van de Douane Harmonie Nederland
Het orkest van de Douane Harmonie Nederland (Foto: Douane Harmonie Nederland)

Douane Harmonie op 45e Airborne Taptoe

Oosterbeek - Alweer enige tijd staat de boog voor de Airborne Wandeltocht en komt het centrum van Oosterbeek steeds meer in de septembersfeer. In het jaar dat de 75e Airborne Herdenkingen worden beleefd, mag de Airborne Taptoe Oosterbeek met haar evenement opnieuw het muzikale slotstuk vormen van deze herdenkingsperiode en de voorbereidingen hiervoor zijn al enige tijd in volle gang. De organisatie stelt graag één van de deelnemers voor.

Één van de deelnemende orkesten is de Douane Harmonie Nederland. Dit veelzijdige muziekgezelschap bestaat uit ruim 80 muzikanten die voornamelijk werkzaam zijn bij de Douane en de Belastingdienst. Er wordt o.a. opgetreden als symfonisch blaasorkest, big band, jazz-combo of andersoortige blazersgroepen. In Oosterbeek zal het orkest van de Douane Harmonie een nieuwe taptoeshow brengen waarvan het Eurovisie Songfestival het thema is en waarin verrassende elementen zijn opgenomen. De organisatie van de Airborne Taptoe is dan ook zeer verheugd dit semi-professionele orkest te mogen ontvangen deze editie.

Airborne Taptoe Oosterbeek vindt plaats op zaterdag 21 september. Het voorprogramma start om 19:00 uur, het hoofdprogramma om 20:00 uur. Het terrein is voor publiek toegankelijk vanaf 18:00 uur. Toegangskaarten zijn reeds te koop in de voorverkoop bij Boekhandel Meijer & Siegers, Utrechtseweg 208, 6862 AX te Oosterbeek. Reserveren is mogelijk via de website: www.airbornetaptoe.nl, waar ook meer informatie over het evenement te vinden is.

Meer berichten