Foto:

Winkelcentrum Presikhaaf: gloednieuwe en gratis openbare toiletten

Als belangrijk onderdeel in de vernieuwing openen vandaag de nieuwe en gratis toegankelijke openbare toiletten in winkelcentrum Presikhaaf. Deze nieuwe toiletten zijn een combinatie van service, design en hygiëne met als doel om bezoekers prettig te laten verblijven in het winkelcentrum. Speciaal voor de gelegenheid ontvangt het winkelcentrum bezoekers de komende week over een enorme rode loper van maar liefst 100 meter lang. De loper leidt bezoekers vanuit de passage naar de gloednieuwe toiletten.

De nieuwe toiletten zijn te vinden in de passsage naast Bakker Bart en tegenover de HEMA. Naast de bekende dames- en herentoiletten bestaat de toiletgroep uit een family-kamer met complete baby verschoningsplek plus kinder- en volwassenentoilet en een MIVA-toilet (mindervaliden) met elektrische schuifdeur. Bijzonder aan het MIVA-toilet is dat deze gerealiseerd werd in nauwe samenwerking met APCG (Arnhems platform chronisch zieken en gehandicapten).

Service rond de toiletten
De nieuwe toiletten zijn naast functioneel ook zeer servicegericht. Zo is er een wachtruimte met zitje en de mogelijkheid om een telefoon op te laden. Daarnaast is er bagageruimte aanwezig en zijn alle kranen, zeep- en hygiënedispensers vanuit hygiënisch oogpunt uitgevoerd met non-touch sensors.

De toiletten zijn open tijdens openingsuren van het winkelcentrum. Deze zijn terug te vinden op: presikhaaf.nl/openingstijden

Meer berichten