Deepsense weer het water op met cruise

Deepsense gaat het water weer op met deepsense cruise. Niet een, maar twee dagen. De trossen gaan los op zaterdag 10 augustus Nijmegen en zondag 11 augustus in Arnhem. Geniet op de boot van de lekkerste deephouse, tech house en techno. Met de haren in de wind en heerlijke muziek aan vaart de deepsense cruise de zon tegemoet.

Cruise in Arnhem en Nijmegen
Na diverse indoor edities in Arnhem en Nijmegen en een succesvolle boottocht tijdens de Nijmeegse Vierdaagse afgelopen jaar, is het tijd voor een cruise die zowel Nijmegen als Arnhem aandoet. Op 10 augustus vaart de deepsense cruise vanaf de Waalkade voor een zes uur durende tocht over de Waal. Lokaal talent Steve Marthin trapt af waarna ANOTR het roer overneemt met een set van vierenhalf uur. Op zondag 11 augustus is het de beurt aan Luuk van Dijk, die ook op de vorige deepsense cruise een fantastische set draaide. Dit keer is hij niet alleen, maar samen verzorgt hij samen met Joey Daniel een vierenhalfuur durende back-to-back-sessie. Tim Herfst warmt de bezoekers op deze dag op.

Streel je zintuigen
Deepsense streelt je zintuigen. Hoor, zie, proef en voel tijdens deepsense cruise in Arnhem en Nijmegen. Hoor bijvoorbeeld heerlijke techno beats, voel de zon op je gezicht en proef de sfeer van dit dance evenement op een unieke locatie op een boot op het water.

Meer berichten