Audities van musicalgroep Jabber uit Arnhem!

Arnhem - Musicalgroep Jabber uit Arnhem komt met een compleet nieuwe musical: Eventyr! Voor deze productie zoekt Jabber volwassen spelers en zangers om diverse rollen te vervullen en ons ensemble tot leven te brengen.

Het verhaal

Eventyr neemt je mee op een tocht langs bekende en minder bekende verhalen. Dit verhaal volgt een meisje met een bijzondere gave om boeken tot leven te wekken. Deze gave brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee en heeft verstrekkende gevolgen. Terwijl het meisje samen met haar oma en haar vader haar gave ontwikkelt, wordt de wereld voor alle boekpersonages bedreigd. Welk personage wil eigenlijk niet terug naar het oorspronkelijke verhaal? Lukt het onze verhalenverteller om op tijd haar kracht te herkennen en de balans in de boeken weer te herstellen?

Audities

Wil jij dit van dichtbij meemaken en samen met ons creatief werken aan een musical die in het voorjaar van 2020 op het podium staat? Dat kan! Jabber repeteert vanaf september elke woensdagavond in Theater de Leeuw in Arnhem en de audities vinden plaats op 18 augustus in ditzelfde theater. Meld je aan via info@jabbertheater.nl of kijk op onze website www.jabbertheater.nl voor meer informatie.

Meer berichten