Airborne herinneringsmaaltijd in de binnenstad


AirborneVlaggen-2019
AirborneVlaggen-2019 (Foto: ©AH)

Airborne herinneringsmaaltijd in de binnenstad

Ook Bewonersgroep Arnhems Hart doet dit jaar mee met de herinneringsmaaltijden die in de maand september plaats vinden in Arnhem. De herinneringsmaaltijden vinden dit jaar voor het eerst plaats in het kader van de 75ste Airborne herdenking.

Vrijheid is een klein woord maar heeft zoveel meer in zich..... Wanneer men aan iemand vraagt wat hij vrijheid vindt dan geven velen andere antwoorden. Het is de mogelijkheid om te kiezen en het eigen leven in te richten. Vrijheid is het ook als het gaat om meningsuiting, ras, sekse, en geloof.

Op woensdag 4 september a.s. is er in de buurttuin aan de Rodenburgstraat van 17.00 tot 20.00 uur de gelegenheid om op alle manieren met elkaar over vrijheid te praten en/of te zingen. Kom in de groenste straat van de binnenstad, met elkaar en bij elkaar en geniet ook samen van een gratis maaltijd.

Heb je een gedicht, gitaar, mondharmonica of een verhaal van vader op zoon of iets wat je wilt delen over de vrijheid meld je dan alvast aan en kom genieten van de vrijheid met elkaar. En neem onderweg iedereen mee naar dit mooi evenement.

Meer info: redactie@arnhemshart.nl of 06-39872028

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden