De Staat beste terras van Arnhem volgens Misset Horeca

Arnhem  De Staat Bar & Keuken mag zich het beste terras in Arnhem noemen. Dat maakte het horecavakblad Misset Horeca maandag bekend in de jaarlijkse Misset Horeca Terras Top 100. De Staat staat bovendien landelijk op de 26e plek van de beste terrassen van Nederland. "Wij zijn ontzettend blij en trots met dit resultaat", zegt eigenaresse Lisanne Fioole.

Top service bij De Staat
De Staat scoort o.a. goed op service, uitstraling en product kennis. "We vinden het belangrijk dat ons team met plezier werkt en dit ook uitstraalt. Dit kun je niet aanleren maar moet in de mensen zelf zitten. Daar selecteren we ook zeker op bij het werven van personeel. Super fijn als dit door een vakjury dan ook zo wordt ervaren." Aldus Lisanne Fioole.

Over de Misset Horeca Terras Top 100

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige vak- en hoofdjury tot stand komt. Ondernemers moesten zichzelf inschrijven om deel te nemen aan de verkiezing. Afgelopen maanden zijn alle ingeschreven terrassen beoordeeld door een vakjury en een mystery guest. Tijdens deze bezoeken, die anoniem plaatsvonden, letten juryleden op tientallen aspecten van het terras: van ontvangst en het te woord staan door medewerkers tot aan werkwijze, snelheid, hygiëne en afrekenen. De mystery visits telden voor 30 procent, het vakjurybezoek voor 70 procent. Op basis van de behaalde resultaten is de Top 100 samengesteld. De Top 7 heeft vervolgens alles uit de kast moeten halen tijdens een gesprek met de hoofdjury, om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden