Proeven van het nieuwe culturele seizoen tijdens Voorspel!

Proeven van het nieuwe culturele seizoen tijdens Voorspel!

Arnhem, 11 juli – Op zondag 1 september trappen Musis & Stadstheater Arnhem opnieuw het culturele seizoen af tijdens Voorspel. De deuren van Musis zijn tussen 14:00 en 17:00 uur wagenwijd geopend voor iedereen die wil proeven van cultuur óf liefhebber is en wil zien/horen wat het nieuwe seizoen biedt. Introdans en Toneelgroep Oostpool geven o.a. een voorproefje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. De entree is gratis.
 

Voorspel is de feestelijke seizoensopening van Musis & Stadstheater Arnhem. Dit jaar vindt Voorspel plaats op zondag 1 september in Musis. Tijdens Voorspel geven onder andere Introdans en Toneelgroep Oostpool een voorproefje van hun voorstellingen die komend seizoen in het Stadstheater staan. Musis & Stadstheater houdt overige namen nog even geheim, in augustus is het gehele programma bekend!

Gewoon mee in de draagzak
'We hebben er vorig jaar voor gekozen om het programma naar de middag te halen zodat ook onze jongste bezoekers kunnen proeven van het seizoen. Dit was een groot succes, van 10 weken in de draagzak tot 6 jaar pal voor het podium, ook kinderen waren in alle soorten en maten vertegenwoordigd. Ook tijdens deze editie van Voorspel is er genoeg te beleven voor de jongsten. Tevens kunnen (groot)ouders even spieken in de zaal terwijl hun (klein)kinderen zich creatief uitleven in de foyers. Het geheel is echt een voorproefje van ons seizoen, dus reken ook op muziek, dans én cabaret. ' – Arlette de Jong, hoofd marketing.

10x cultuur voor een tientje
Dit jaar kunnen bezoekers van Voorspel 10 voorstellingen uitzoeken voor een tientje per stuk. Deze kaarten kunnen alleen geboekt worden bij het bespreekbureau in Musis. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden