Met Posttheater de zomer in


Meiden van LOS
Meiden van LOS (Foto: Eva Broekema)

Met Posttheater de zomer in

Arnhem - Het Posttheater sluit de komende weken haar deuren, maar voor cabaret & comedy kun je deze zomer ook terecht op het strand en in het park.

Op vakantie gaan is niet nodig: sinds kort heeft Arnhem haar eigen stadsstrand, Strand Zuid op Stadsblokken. Strand Zuid is tot en met september wekelijks geopend van woensdag tot en met zondag van twaalf tot twaalf. Je kunt er terecht voor een drankje, een hapje en er is bijna dagelijks iets leuks te doen! Elke donderdagavond biedt Strand Zuid i.s.m. Posttheater stand-up comedy vanaf 21:00. Helemaal gratis.

SonsbeekTheaterAvenue
Staat 8 tot en met 11 augustus al jouw zomeragenda? Het Posttheater zet ook dit jaar haar tent weer op en presenteert vier dagen lang cabaret en stand-up comedy in het park. Geniet van de vele voorstellingen, lekker eten en de relaxte festivalsfeer. Met o.a. de Meiden van LOS, improcabaretgroep Op Sterk Water en het populaire Arnhem Lacht Late Night. Kijk voor het complete overzicht op posttheater.nl. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar en er is verkoop aan de tent.

Vanaf 20 augustus is het Posttheater weer geopend en start het nieuwe seizoen op 4 september met een uitverkochte voorstelling van Jan Beuving.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden