Beleef de intocht van de Vierdaagse bij Omroep Gelderland


Foto: Ivo Hutten

Beleef de intocht van de Vierdaagse bij Omroep Gelderland

NIJMEGEN – Omroep Gelderland doet rechtstreeks verslag van de intocht van de 103de Nijmeegse Vierdaagse. Op vrijdag 19 juli worden de wandelaars met open armen onthaald. Beleef de intocht live via tv, website, app en Facebook.

Na vier zware wandeldagen komen de wandelaars op vrijdag 19 juli binnenstromen op de Via Gladiola om hun kruisje in ontvangst te nemen. Omroep Gelderland doet van 14.00 uur tot en met 18.00 uur live verslag van deze feestelijke binnenkomst. De intocht is te volgen via TV Gelderland, Facebook en de livestream op onze website en in onze app. Op deze manier hoef je helemaal niets te missen.

Intocht bij regionale omroepen
Ook dit jaar slaat Omroep Gelderland tijdens de Vierdaagse de handen ineen met andere regionale omroepen. Zo is de intocht niet alleen live te zien bij TV Gelderland, maar ook op de televisiezenders van Omroep Brabant, NH, RTV Oost, RTV Utrecht, Omroep West en RTV Drenthe. RTV Noord doet op zijn beurt online verslag: via een livestream houdt de omroep kijkers op de hoogte van de binnenkomst van de wandelaars. Zo is de intocht ook heel gemakkelijk buiten Gelderland te volgen.

Kan je de intocht niet live volgen? Geen probleem. Op zaterdag 20 juli herhalen we de uitzending nogmaals op TV Gelderland tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Wil je de hele Vierdaagse op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan eens een kijkje op onze speciale Vierdaagse-pagina.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden