Foto: Robbert Thoen

De groene loper wordt uitgerold in Arnhem

De groene loper gaat uit in de wijk Malburgen:Het Zomerfeest van het SBS6 tv-programma Green Make Over vindt plaats in Arnhem Op het Ruimtekoers Festival wordt op 7 juli om 16.30 uur de groene loper uitgerold tijdens het grote zomerfeest van het SBS6 tv-programma Green Make Over. Niet alleen crew en cast van het tv-programma betreden de loper maar ook diverse Arnhemmers uit de wijk Malburgen. Zij kunnen op het feest genieten van live muziek, diverse filmbeelden die zijn opgenomen in hun wijk maar ook direct kennis maken met allerhande praktische groene tips en tools om zelf ook veel energie en water in huis te besparen.

De familie Artuç uit de wijk Malburgen te Arnhem kreeg in de TV serie Green make Over op SBS6 een complete groene make over van hun huis en tuin en diverse Arnhemse initiatieven passeerden de revue. Op 7 juli laten we nog een keer deze bijzondere aflevering zien op het grote doek, er is veel extra beeldmateriaal en de ervaringsvlogs van de familie worden getoond. We praten door met de experts en houden de grote Green Make Over quiz waarbij er zijn leuke besparingsprijzen te winnen zijn. Op de Green Make Over Markt kan je vervolgens groene inspiratie opdoen en profiteren van allerlei mooie aanbiedingen rondom energie- en waterbesparende tools. Aanwezig met bijzondere oplossingen zijn in ieder geval Gemeente Arnhem, Eneco, TonZon, Energieloket Midden Nederland, Kringloopwinkel 2Switch , XtraWarm Led, SpeedComfort en nog vele anderen.

De toegang is gratis maar aanmelden is wel nodig op www.greenmakeover.nlwant in de Spiegeltent is maar plaats voor 200 mensen. Aanmelden kan via https://greenmakeover.nl/evenement/ruimtekoers-festival 

Datum: zondag 7 juli 2019

Tijdstip:16:30 – 18:30 uur

Locatie: Spiegeltent op het Ruimtekoers Festival

Adres:   Paardebloemstraat 8-20, Arnhem

Meer berichten