Nominaties Ondernemer van het Jaar 2019 Ondernemend Westervoort

Nominaties Ondernemer van het Jaar 2019 Ondernemend Westervoort

De ondernemers die zijn genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar 2019 zijn: Edwin van Essen van Aerofil Zonwering, Marjolein Berendsen van ZoMa Opleidingen en Diana van Kesteren en Mendy Tiemissen van Mediaz. De ondernemers werden donderdag 20 juni jl.
tijdens een druk bezochte Haring Party van Ondernemend Westervoort gekozen als genomineerde.

Collega ondernemer nomineren
Sinds het bekendmaken van het programma van de Haring Party waren alle ondernemers in en rondom Westervoort er al mee bezig. Tijdens de Haring Party konden alle ondernemers uit Westervoort een collega-lid nomineren voor de verkiezing. De genomineerde ondernemers ontvingen de meeste stemmen. Zij gaan nu de strijd aan voor de titel "Ondernemer van het Jaar 2019" en krijgen in de maand december bezoek van een deskundige jury.

Deze jury bestaat uit de "Ondernemer van het Jaar 2017" Bas Bloemerg van Auto Service Bas Bloemberg en de ondernemers Johan Paape en Dirk van der Mark die hun sporen reeds verdiend hebben als ondernemer. De jury beoordeelt tijdens het bezoek de bedrijven aan de hand van diverse criteria zoals uitstraling, klantgerichtheid en hun maatschappelijke rol voor Westervoort. Tijdens het Nieuwjaarsgala van Ondernemend Westervoort op 16 januari 2020, wordt de winnaar van deze verkiezing bekend gemaakt. Hoofdsponsor van deze verkiezing is Rabobank Arnhem en Omstreken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden