Ondanks stroeve start na samenvoeging knokt Apotheek Malburgen door

De samenvoeging van Apotheek Malburgen Arnhem en Regenboog Apotheek kende een stroeve start. Vanaf de eerste dag is er een drukte in de apotheek welke tot langere wachttijden kan leiden.

Ondanks de drukte en langere wachttijden zijn de medewerkers gemotiveerd om de samenvoeging tot een succes te maken.
Dhr.Dupon (verantwoordelijk voor de samenvoeging) stelt hierover dat de apotheek nieuwe maatregelen zal treffen om alles in goede banen te leiden.

Zo zal er komende zomer een nieuwe apotheek/uitdeelpost komen in Malburgen-west (Dovenetellaan). Hier zal net als in de apotheek aan de Huissensestraat een afhaalrobot komen zodat de patienten op hun eigen gewenste tijd de medicatie af kunnen halen zonder de apotheek in te hoeven.
Deze afhaalrobot, welke er nu al is aan de Huissensestraat, biedt patienten de vrijheid om zonder wachttijd de medicatie op te halen.

Daarnaast zal de apotheek aan de Huissensestraat vanaf 17.30u de patienten die al binnen zijn helpen, maar worden geen nieuwe patienten meer binnen gelaten. Op deze manier wordt de piek voor sluiting geleidelijk afgebouwd en kan de wachttijd beperkt blijven.

De apotheek biedt u ook de mogelijkheid om contact op te nemen met dhr. Dupon. Indien u vragen/klachten/opmerkingen heeft kunt u deze sturen naar dupon@regenboogapotheek.nl. Hij zal deze z.s.m. beantwoorden.

Meer berichten