‘Wandeling op een mooie lenteavond’

Voor het derde jaar heeft Attent Zorg en Behandeling voor haar bewoners van verpleeghuis Regina Pacis in Arnhem, lentewandelingen georganiseerd in het mooie Park Sacré Coeur.

Het park ligt direct aan het verpleeghuis, dus goed geschikt voor de bewoners om samen met familie, mantelzorgers, vrijwilligers of medewerkers te genieten van het buiten zijn in de natuur.

Onder de enthousiaste begeleiding van IVN gids Peter Tempels werd er stil gestaan bij de bomen, planten en dieren die in het park aanwezig zijn. Onderweg werd er gepauzeerd voor een drankje en hapje met muziek en zang.

Beweegcoach Lia Dekker probeert met deze avonden de bewoners te stimuleren om zo vaak als mogelijk naar buiten te gaan. Buiten gebeurd zoveel; de beleving van kou en warmte, zonneschijn en een beetje regen, de geluiden van vogels en het ruisen van de wind.

Iedereen heeft er volop van genoten.

Wilt u ook een keer het park Sacré Coeur bezoeken?
De paden in het park zijn breed genoeg, men kan er ook met een duo-fiets rijden. Het park ligt achter verpleeghuis Regina Pacis, Velperweg 158 in Arnhem. Eventueel kan u de folder 'Parkwandeling en fietstocht in Park Sacré Coeur' bij de receptie van Regina Pacis vragen. Hierin staat uitgebreide informatie over alles wat er in het park te vinden is.

Meer berichten