Solar Boat Challenge Monaco 2018
Solar Boat Challenge Monaco 2018 (Foto: Leonie Dijkhof)

Design presentatie nieuwe HAN Solarboat

Het HAN Solarboat studententeam bouwt aan een nieuwe zonneboot. Op 27 juni om 15.00 is er een design presentatie op de HAN in Arnhem. Wees erbij en geniet van deze presentatie onder het genot van een hapje en een drankje!

Het HAN Solarboat team bestaat uit verschillende talentvolle studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Elke twintig weken verwelkomt het team een nieuwe groep stagiairs die de zonneboot verder ontwikkelen. De boot wordt ontwikkeld in de werkplaats van bedrijven QConcepts en IIME in Doetinchem, die het team ook ondersteunen met expertise. Inmiddels doet het team jarenlang fanatiek mee aan verschillende nationale en internationale races.

Na jarenlange successen te hebben behaald met de huidige zonneboot, de Photon, wordt het tijd voor iets nieuws. Het team is druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw bootontwerp. De bouw van de boot zelf zal van de zomer van start gaan. Deze zonneboot zal lichter en sneller zijn in vergelijking met de huidige Photon.

Aankomende donderdag 27 juni zal de design onthulling plaatsvinden. Bent u benieuwd en wilt u meer weten over het ontwerp, het team, de stages en veel meer? Kom dan gezellig langs aankomende 27 juni om 15.00! Locatie: Ruitenberglaan 26, 6826 CC, Arnhem. HAN Engineering B-Vleugel. In verband met catering, graag vooraf aanmelden via info@hansolarboat.nl

Meer informatie is te vinden op: www.hansolarboat.nl

Meer berichten