Foto: C.V. de Narrenkap / Ellen Erren
Foto: C.V. de Narrenkap / Ellen Erren (Foto: Jochem Pluim)

Een geslaagd 5de Velps Carnavalesk Open Darts in het Narrenhuus!

Velp - Afgelopen zaterdag 15 juni werd het inmiddels traditionele Velps Carnavalesk Open Darts weer gespeeld in het Narrenhuus van C.V. de Narrenkap. 13 koppels wisten weer de weg te vinden naar het Narrenhuus waar in diverse ronden darts werd bepaald wie er naar huis zou gaan met de felbegeerde wisseltrofee.
 

Na een spannende poulefase en zeer verassende kwart- en halve finale werd dan toch echt de finale gespeeld tussen Peter en Gerard van team P&G en Nick en Jochem van de Narrenknuuters. De wedstrijd, waarbij 501, best of 5 gespeeld werd begon goed voor de Narrenknuuters, die de eerste twee legs al binnen wisten te halen. Even leken P&G het toch weer in te gaan halen en brachten de stand op 2-1. In de laatste leg lieten de Narrenknuuters zich toch niet kennen en gooiden de laatste dubbel 4 uit, waarmee Nick en Jochem zich de winnaars mochten noemen!
 

Ook Lex Rosenboom mocht een prijs in ontvangst nemen voor de hoogste finish, van maar liefst 116 punten. Daarnaast waren er prijzen voor de 2de en 3de plaats van zowel de winnaars- als de verliezerspoule.
 

Al met al weer een geslaagde dag!

Meer berichten