99% geslaagden bij Aeres VMBO Velp

"Wat een fantastische examenuitslag hebben we gekregen. Ik ben ongelofelijk trots op onze vierdeklassers en het team! Iedereen heeft zo hard gewerkt om dit te bereiken", aldus Mayke Rensen, directeur van Aeres Velp.

In totaal is zijn er van de 93 examenkandidaten 92 in één keer geslaagd. Eén leerling mag nog herkansen in de kaderberoepsgerichte leerweg. We hopen op 28 juni te mogen melden dat Aeres VMBO Velp wederom 100% geslaagden heeft!

Nog meer cijfertjes
Voor de geïnteresseerden. 22 leerlingen gemengd/theoretische leerweg, 37 leerlingen basisberoepsgerichte leerweg en 33 van de 34 leerlingen uit de kaderberoepsgerichte leerweg zijn vandaag geslaagd. We gaan de herexamen leerling de komende dagen (extra) goed begeleiden naar het tweede tijdvak en hopen op een goed resultaat.

Diploma-uitreiking
Op dinsdag 2 juli sluiten we de vmbo-schooltijd met de geslaagden leuk af met een lekker warm- en koud buffet. Rond 18.30 uur tekenen de leerlingen hun diploma bij hun eigen mentor en natuurlijk met de eigen familieleden en vrienden erbij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden