Vrijwilligersvacature van de week

Begeleidster Speelmorgen

Ben jij die gemotiveerde vrijwilliger die samen met een andere collega begeleider de speelmorgen organiseert en uitvoert? Die ouders en heel jonge kinderen uit allerlei culturen een leuke en stimulerende ochtend bezorgt en geniet van hun gezelschap? Voor verschillende speelmorgens in verschillende wijken zoeken wij op korte termijn een begeleid(st)er. Samen met je collega begeleid(st)er organiseer en voer je wekelijks de speelmorgen uit. Als gastheer/-vrouw zorg je dat ouders en kinderen van 10 maanden tot 2 jaar zich thuis voelen. Je stimuleert ouders om samen met hun kind te spelen, te lezen, te zingen en te bewegen. Graag willen wij dat je je verbindt voor minimaal een jaar of langer. We zijn voor verschillende wijken op zoek naar begeleidsters, zowel in Arnhem Noord als Zuid.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? Inzicht en kennis (ervaringsdeskundigheid) in de ontwikkeling van het jonge kind; kunnen samenwerken; open houding naar alle culturen; makkelijk kunnen communiceren, luisteren en adviseren; flexibiliteit; zelfstandig en ondernemend zijn.
Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger? Leuke en waardevolle ontmoetingen met ouders en kinderen uit allerlei culturen. Het volgen van de ontwikkeling van een heel jong kind. Ouders ondersteunen en adviseren in de ontwikkeling en opvoeding van hun kind. Een bijdrage leveren aan de wederzijdse integratie van ouders en kinderen. Als vrijwilligerswerk een mooie en interessante aanvulling op je C.V.
De speelmorgens zijn alleen open tijdens schoolweken.
Neem contact op voor meer informatie! Nevien Gaafar, 06-45055060 of speelmorgen@rijnstad.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:

Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden