Verhuiswagen van Derksen op het laadadres
Verhuiswagen van Derksen op het laadadres (Foto: Verhuisfamilie)

Verhuizer Derksen maakt de klus af!

Wijkteam Malburgen roept hulp in

Een medewerkster van het Wijkteam Malburgen / Arnhem benaderde de Stichting Verhuisfamilie met de vraag of er verhuisd kon worden binnen Arnhem. Haar cliënte, een mevrouw met gezondheidsproblemen heeft een vervangende woning toegewezen gekregen van de woningbouw, maar heeft geen idee hoe ze nu kan verhuizen. De financiën ontbreken en er is bijna geen hulp voorhanden.

Zoektocht naar een Erkende Verhuizer

De vrijwilligers van De Verhuisfamilie hebben de vraag vanuit het Wijkteam Malburgen goed uitgeschreven. Dan is het zaak om een Erkende Verhuizer te vinden die belangeloos deze verhuizing uitvoert. De brancheorganisatie van de Erkende Verhuizers is sponsor van De Verhuisfamilie en beveelt hun leden dan ook aan om, waar mogelijk, te helpen.

Van de verhuisbedrijven in de regio bleek Derksen International Movers & Packers bereid de verhuizing uit te voeren.

De verhuisdag is altijd spannend

Het is voor alle betrokken partijen altijd weer spannend of alles loopt zoals verwacht wordt. Is het gelukt de spullen netje in te pakken? Staan de dozen klaar? Is de koelkast leeg? En natuurlijk ook, zijn de verhuizers op tijd?

Daar ging het dus even mis.

Toen de verhuizers van Derksen aankwamen bij de woning, bleek dat de toegezegde vrijwilligers niet waren komen opdagen. Wat nu? Omdat mevrouw toch echt moest verhuizen hebben de mannen van Derksen met hun kantoor gebeld en om extra assistentie gevraagd.

Gelukkig kon men op de planning van het verhuisbedrijf nog wat aanpassen en met de extra mankracht en een wat langer dan geplande inzet is het dan toch gelukt om mevrouw verhuisd te krijgen naar haar nieuwe woning.

Fijn te zien dat bedrijven zoals Derksen hun taak, ook als het sponsoring is, zo serieus oppakken en garant staan voor het resultaat. Vanuit de Verhuisfamilie een duim omhoog voor dit bedrijf.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden