Afscheid Piet Cnossen

Tijdens het schaapscheerdersfeest 15 juni is in de dorpskerk van Rheden om 16.00 uur ,is het de laatste keer dat Piet Cnossen een concert van het Thomassen Mannenkoor zal leiden. Piet is bijna

48 jaar de dirigent geweest van het Thomassen Mannenkoor. De 50 jaar wilde Piet niet volmaken, het was voor Piet een moeilijke maar vooral een wel overwogen beslissing geweest om te stoppen als dirigent van het Thomassen Mannenkoor.

Piet is een dirigent die altijd vol passie zijn werk als dirigent heeft uitgevoerd. Tijdens de repetities heerste er altijd een ontspannen sfeer , maar er werd altijd wel door Piet gevraagd dat de zangers zich inzetten om een zo hoog mogelijk resultaat te halen. Ook was voor hem het belangrijk dat er een ontspannen sfeer moest zijn tijdens de repetities , dat kwam ten goede van de onderlinge sfeer bij de leden. De manier van les geven tijdens de repetities en tijdens uitvoeringen was voor Piet een grote uitdaging om uit de zangers er het maximale uit te halen, zodat een ieder met een goed gevoel huiswaarts kon keren. Door de inzet van Piet voor het koor heeft dit geresulteerd dat het Thomassen Mannenkoor uitkomt in de categorie B van de KNZV. Het officiële afscheid van Piet Cnossen vindt plaats op 15 september, de dag dat het TMK haar vijfenzestigste jubileum viert.

Voor de komende jaren streeft het koor naar vernieuwing van zijn repertoire en verjonging van zijn ledenbestand en gaat nu op zoek naar een vervanger voor Piet Cnossen. De opvolger van Piet Cnossen moet beschikken over uitstekende sociale en didactische vaardigheden, kan zingen en het koor op repetities en of concerten op de piano kan begeleiden .

Informatie en een profielschets is te verkrijgen bij voorzitter Louis Schennink telefoonnummer

06 22409182 of voorzitter@thomasenmannenkoor.nl

Sollicitaties kunt u voor 28 juni uitsluitend richten aan secretaris@thomassenmannenkoor.nl

Voor nadere informatie over het TMK kunt u terecht op de website www.thomassenmannenkoor.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden