ATK Brass www.clubvanhetjaar.nl
ATK Brass www.clubvanhetjaar.nl (Foto: Danielle de Wit)

ATK Brass is genomineerd als Club van het Jaar!

ATK Brass uit Arnhem is in de race om cultuurclub van het jaar te worden. Na de eerste en tweede tussenstand in de gemeente staat de vereniging eerste in de ranglijst en tweede van de provincie Gelderland.

Op initiatief van de het NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, het AD, de regionale dagbladen en de Rabo Bank is het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen. Want samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk.

De muziekvereniging wil van 6 mei tot 7 juni zoveel mogelijk stemmen binnenhalen om zo de eervolle titel Club van het jaar 2019 te mogen dragen. Ook ontvangt de winnende cultuurclub een masterclass naar keuze en een professionele promotiefilm.

Waarom zou je voor ATK Brass stemmen? Sinds de doorstart twee jaar geleden heeft de groep een reeks prachtige optredens gegeven op vele Arnhemse podia waaronder in winkelcentra en woonzorgcentra voor dementerende ouderen. In december vorig jaar werd tijdens optredens geld opgehaald voor Serious Request en werd belangeloos opgetreden tijdens o.a. het geweldige Ruimtekoers. Goodwill genoeg zou je denken.

Steun jouw Arnhemse vereniging en ga naar www.clubvanhetjaar.nl en stem daar op ATK Brass

Meer berichten