Garvin pouw
Garvin pouw (Foto: Jeroen Mies)

Arnhemse auteur Garvin Pouw presenteert vierde roman

Na zijn succesvolle en veelvoudig genomineerde debuut ‘Schaduwkoningin’ (dec 2017), presenteert Garvin Pouw ‘Schimmenstorm’, een wild vervolg dat je mee terug voert naar de wonderrijke fantasywereld Valtada.

Op zaterdag 1 juni, van 14:00 tot 15:30 zal Garvin aanwezig zijn bij boekhandel Het Colofon te Arnhem om het boek te presenteren en te signeren. Het geheel zal worden ingeleid aan de hand van de lezing: Fantasy in reality. Een inspirerende lezing over het bedenken van een fantasywereld en het pad naar publicatie. Deze lezing is bedoeld voor o.a. beginnende (genre)schrijvers om een realistisch beeld te krijgen van de verschillende wegen die leiden tot een gepubliceerd boek.

Over de auteur:

Garvin Pouw (geboren te Gorinchem in 1977) heeft gedurende zijn adolescentie zijn eigen fantasiewereld bedacht, Valtada genaamd, welke zich gaandeweg heeft ontwikkeld tot een levenslang project. Hoewel hij oorspronkelijk zijn wereld middels dagboeken en tekeningen vormgaf, besloot hij de vele verhalen van Valtada omstreeks zijn 18e jaar in romanvorm op te schrijven. In 2017 publiceerde hij bij uitgeverij Godijn Publishing zijn debuutroman: ‘Schaduwkoningin’. Dat werd genomineerd voor o.a. de Harland award boekprijs voor het fantastisch genre en eindigde op de tweede plaats in de Hebban sf en fantasy clubprijs. Op 2 maart 2019 verscheen zijn tweeluik ‘Valtada, de Kronieken van Azeria’ en sinds 13 mei is ook ‘Schimmenstorm’ verkrijgbaar.

Voor meer informatie: www.godijnpublishing.nl | info@godijnpublishing.nl

Meer berichten