Ruimtekoers zoekt vrijwilligers

Ruimtekoers is in 2015 gestart om met een positieve en frisse blik naar het probleem van leegstand in de binnenstad te kijken. Na drie hele mooie edities in leegstaande panden in Arnhem is het tijd wat nieuws. Van 3 t/m 7 juli 2019 strijkt de vierde editie van Ruimtekoers neer op twee niet zo voor de hand liggende locaties in de openlucht van Arnhem Zuid: aan de voet van de iconische John Frostbrug! Ook voor deze editie zijn ze weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Want samen maken ze de stad én het festival!

Wat ze zoeken:
• Een sterk op- en afbouwteam die tijdens en rondom Ruimtekoers 2019 helpen.
• Horecamensen: ’s avonds achter de bar en/of ’s middags koffie schenken.
• Kassamedewerkers voor de voorstellingen.
• Gastheren en gastvrouwen.
• Mensen die helpen met productiewerkzaamheden.
• Ruimtebeheerders die alles in de gaten houden.
• Creatieven voor ons kinderprogramma.
Maar: misschien heb jij geweldige talenten die hier niet worden genoemd, maar wel kunnen gebruiken! Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ruimtekoers staat sterk voor een; "Ja, het kan wel!" instelling. Afhankelijk van de functie waar je je voor aanmeldt, zijn er uiteraard verschillende vaardigheden nodig zoals hierboven vernoemd. Samen met al onze medewerkers maken we van Ruimtekoers 2019 weer een fantastisch evenement. Lijkt het jou leuk om van 3 juli t/m 7 juli één of meerdere dagen mee te werken als vrijwilliger? Geweldig! Aanmelden kan bij Stephanie Jeurissen: vrijwilligers@ruimtekoers.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures.
Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Meer berichten