De voorstelling 'Roos Radeloos'

In de week van de Jonge mantelzorg organiseert Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem een voorstelling over jonge mantelzorgers: kinderen en jongeren die opgroeien met een zorgsituatie thuis.Dit zal plaatsvinden op donderdag 6 juni a.s. De voorstelling wordt tweemaal opgevoerd en wel om 12.00 en 16.00 uur. De eerste voorstelling is inclusief nagesprek is van 12.00-13.30 uur.

Deze is voor iedereen die beroepshalve met jongeren te maken heeft. De tweede voorstelling is speciaal voor jongeren en duurt van 16.00-17.30 uur. Locatie voor beide voorstellingen is het : Jongerencentrum Willemeen, Willemsplein 1 in Arnhem. De voorstelling "Roos Radeloos" geeft leerkrachten, medewerkers van scholen, zorgprofessionals en iedereen die met de doelgroep in aanraking komt, meer inzicht in het leven van een jonge mantelzorger.

Waar lopen jonge mantelzorgers tegenaan? Waarom is zij zo teruggetrokken of vraagt hij zoveel aandacht? Hoe ondersteun je als hulpverlener de jonge mantelzorger? Wat doe je en wat laat je? Hoe kun je iemand helpen? De jonge mantelzorger herkennen en aandacht geven is het doel van de voorstelling.

Na afloop kan men in gesprek met de personages. De voorstelling is geschreven door twee theatermakers, Fulco de Deken en Evi Zaalberg in opdracht van de Kap en met financiële steun van Rotaryclub Apeldoorn en VGZ in 2017. Bij het ontwikkelproces is de input van jonge mantelzorgers uit Apeldoorn gebruikt om de voorstelling zo realistisch mogelijk te maken. Iedereen is van harte welkom om de voorstelling bij te wonen! Mis het niet. De voorstelling is gratis. Aanmelden: stuur mail naar a.deibert@mvtarnhem.nl Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij h.massen@mvtarnhem of kijk op onze www.mvtarnhem.nlUnieke voorstelling over opgroeien met zorg!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden