Foto:

Theatergroep IMPact speelt in de Escape Room

Theatergroep IMPact uit Arnhem speelt op zaterdag 29 juni en 6 juli in een geïmproviseerde escaperoom boven Café Brasserie Dudok in Arnhem. Op beide data zijn twee voorstellingen met slechts 30 bezoekers per voorstellig. Het doel is om gezamenlijk te "ontsnappen uit de escaperoom".
Het publiek wordt, zoals altijd, actief betrokken voor inspiratievolle input bij diverse scènes. De voorstellingen beginnen om 14:00 uur en 20:00 uur.

Actieve bijdrage van het publiek

Zoals we gewend zijn bij de voorstellingen van theatergroep IMPact kan het publiek actief bijdragen aan de voorstelling. Omdat er maar maximaal 30 personen per voorstelling worden toegelaten in de "escaperoom" zit je letterlijk midden in het spel.

Het doel van de voorstelling is om te ontsnappen uit de ruimte door verschillende opdrachten gezamenlijk succesvol te volbrengen. Dit alles door middel van improvisatietoneel, sketches, liedjes, fysiek theater en absurditeiten.

Ontsnappen aan de buitenwereld

De show staat stil bij hoe onze huidige samenleving functioneert. Wilt u samen met IMPact even ontsnappen aan de harde buitenwereld door middel van humor, scherpe analyses, maar ook intieme momenten, reserveer snel uw kaartje.

De afgelopen jaren heeft IMPact steeds in theater Kastanjelaan 13 te Velp gespeeld. Voor de nieuwste voorstelling is naar een kleine zaal in het midden van Arnhem gezocht, die omgebouwd kon worden tot een escaperoom.

Kaartjes kunnen gereserveerd worden via theatergroepimpact@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden