Foto:

Feest aan tafel met heerlijke aardappelcreaties

Het was ‘aanpoten’ woensdag bij het Aviko Foodtruck Workshop Festival in de prachtige buitenlocatie van Kasteel Rosendael in Rozendaal, vlakbij Arnhem. 120 vrienden en vriendinnen kookten samen in de outdoor kookstudio maar liefst tien verrassende gerechten waarin de aardappel centraal staat.

Aansluitend was het feest aan tafel en werden de heerlijke creaties aan lange tafels met elkaar geproefd. De workshops worden aangeboden door Aviko, dat mensen wil inspireren met alle mogelijkheden van de aardappel en dat mensen wil verbinden door gezellig met elkaar te eten. In Kasteel- en Landgoed Rosendael worden in totaal 13 workshops - geheel gratis - verzorgd, voor bijna 800 gelukkigen. Na omgeving Arnhem staan nog Foodtruck Festivals in Vlaardingen en Heerde (nabij Zwolle) op het programma.

Samen koken: ultiem plezier

Van truffelgratins met duxelles van paddenstoel en smokey rösti rondjes met pulled chicken tot Indiase zoete aardappelsoep en waanzinnige wafels: onder de bezielende leiding van chefs Ivo en Max werden door de deelnemers de lekkerste aardappelcreaties bereid. Tijdens de drie uur durende workshop stond het samen koken en plezier hebben centraal. En uiteraard werd er ook volop geproefd van de supersmakelijke gerechten! De omgeving was al net zo inspirerend als het menu: met de stoere outdoor kookstudio, de lommerrijke natuur van het fortterrein en de vrolijkgekleurde Aviko Foodtrucks.

De Foodtrucks rijden verder

In totaal zullen ruim 3100 geluksvogels deelnemen aan de Aviko Foodtruck Workshop Festivals. Ze hebben zich online ingeschreven en zijn met z’n tweetjes ingeloot. Er kan nog ingeschreven worden voor de Workshop Festivals van Vlaardingen en Heerde kan nog ingeschreven worden:

19 t/m 23 juni: Buitenplaats Vlaardingen in Vlaardingen

25 t/m 29 september: The Log House Heerde in Heerde

Voor meer informatie: www.aviko-actie.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden