Divertimento tijdens het optreden in Bronbeek
Divertimento tijdens het optreden in Bronbeek (Foto: Rico van Houten)

Divertimento zoekt lage alten, tenoren en baritons

Hou je van zingen, zoek je een gezellig koor dat muziek zingt in diverse genres, en ben je bereid om (soms) thuis je muziek in te studeren? Kom dan eens kijken bij Divertimento. De zangers en zangeressen van Divertimento zingen met veel plezier stukken uit diverse klassieke stijlperiodes, wereldmuziek, volksmuziek en pop-ballads.

Het koor bestaat uit ongeveer 30 leden. We zijn gestart met een aantal meerkorige stukken met het oog op het dubbelconcert dat we samen met Novo Cantare zullen geven eind november. Wil je een keer de sfeer komen proeven en meezingen (op maandagavond van 20-22 uur in de Opstandingskerk in Arnhem) laat dat dan even weten via info@koordivertimento.nl.

Onder leiding van dirigent Hilde Gams en pianist Irina Levin werken we samen aan zangtechniek, frasering en samenklank en aan uitspraak en interpretatie van tekst. Tijdens de repetities wisselen we nieuw repertoire en al bekende muziekstukken af. Naast een aantal kleinere optredens wordt er in de regel één keer per jaar een groot concert rondom een thema gegeven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden