Start van Runfest 2018
Start van Runfest 2018 (Foto: Barbara Kerkhof)

Hardlopen door de mooiste gebouwen

Runfest Urban Trail keert ook dit jaar terug in de Arnhemse binnenstad en wel op dinsdagavond 21 mei. Er is een prachtige en uitdagende route uitgezet langs zestien iconen op het gebied van cultuur en architectuur. Deelnemers rennen zelfs door gebouwen heen zoals Focus Filmtheater, Rozet, Alliander en Indoor Action!

Vorig jaar organiseerden Dudok en Arnhem.run voor het eerst een Runfest door de Arnhemse binnenstad. Omdat het zo succesvol en ontzettend leuk was werkt vanaf dit jaar Indoor Action ook mee in de organisatie.

De deelnemers verzamelen om 19.30 uur bij café-brasserie Dudok aan de Koningstraat 40. Vanaf daar wordt in groepen de ongeveer zes kilometer door de binnenstad gelopen. De groepen worden begeleid door pacers. Bij terugkomt is er een gezellige runnersborrel, want Dudok is jarig en trakteert! Dus schrijf je in via www.inschrijven.nl en kom allemaal op 21mei naar café-brasserie Dudok. Neem vooral ook je buren, loopmaatjes, familie en vrienden mee, want deze editie van Runfest is een gezellig verjaardagsfeestje!!

programma

19.30 uur         ontvangst in Dudok

19.45 uur         hardlopend langs en door zestien architectuur- en cultuuriconen

21.00 uur         runnersborrel in Dudok

22.00 uur         einde

De bijdrage aan deelname en catering is € 7,50.

Voor meer info en inschrijving zie https://www.arnhem.run/21-mei-runfest-dudok-indoor-action/

Meer berichten