(foto: Christiaan Valk)
(foto: Christiaan Valk)

Zonnig Dancetour Arnhem groot succes

Arnhem - De elfde editie van Dancetour Arnhem op de Markt was druk, gezellig en zonnig! Populaire artiesten als Bizzey, Tony Junior, Frenna, STUK, Afro Bros, Outsiders en Trobeats verzorgden de optredens. Op het drukste moment stonden er ongeveer 10.500 bezoekers op de Markt.
 

De Arnhemse DJ Armand D'Angelo trapte Dancetour Arnhem af. Hij won de DJ Clash en veroverde hiermee een plekje in de line up van Dancetour Arnhem. Armand D'Angelo werd opgevolgd door achtereenvolgens Trobeats, STUK (ook wel bekend als Stuk TV), Frenna, de Arnhemse Afro Bros, Bizzey, Tony Junior en Outsiders sloot Dancetour Arnhem knallend af. De dag werd aan elkaar gepraat door MC Mr. Yves.

Het terrein van Dancetour op de Markt was dit jaar iets ruimer opgezet dan vorig jaar, waardoor er voor de bezoekers meer ruimte was.

Pasen was dit jaar sinds jaren zonnig en droog, perfect voor een dagje Dancetour. Mede dankzij het weer, de enthousiaste bezoekers en de Arnhemse gezelligheid kan de organisatie spreken van een zeer geslaagde editie.

Er zijn dit jaar nog Dancetours in Dordrecht, Lelystad, Breda, Goes, Tilburg en Doetinchem.

Meer berichten