Zonnebloemloterij 2019 van start in Velp/Rozendaal

Vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Velp/Rozendaal gaan weer van start met de verkoop van loten in het kader van de 50e Nationale Zonnebloemloterij.

De opbrengst van de loterij komt ten goede aan de Zonnebloem- activiteiten die in en rond Velp/Rozendaal gedurende het jaar worden georganiseerd voor zieken, gehandicapten en hulpbehoevende ouderen. Door mee te spelen met de loterij draagt u dus lokaal een belangrijk steentje bij aan de vermindering van eenzaamheid onder een kwetsbare doelgroep.

Zonnebloemloten à € 2,00 zijn te koop via vrijwilligers aan de deur of te bestellen op www.zonnebloem.nl

Ook worden door Zonnebloem-vrijwilligers loten verkocht op Koningsdag bij de stand van de Zonnebloem op het Gezondheidsplein aan de Rozendaalselaan in Velp.

De trekking vindt plaats op 7 oktober 2019.

Indien u het door u gekochte lot registreert op www.zonnebloem.nl/loterij krijgt u op 9 oktober 2019 een email met de uitslag. Tevens mag u dit jaar een gratis magazine aanvragen, dankzij een samenwerking met KRO-NCRV.

Voor de Nationale Zonnebloemloterij is vergunning verleend aan Stichting SNL/Zonnebloem 10293 d.d. 6 december 2016.

Om onze activiteiten te kunnen uitbreiden en er in toenemende mate een beroep op onze afdeling wordt gedaan, zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers die eventueel ons bestuur willen aanvullen.

Wilt u meer wilt weten over het Zonnebloemwerk in Velp/Rozendaal neemt dan contact op via telefoonnummer 06-2148050, 06-30361986 of 026-364329.

Meer berichten