Foto: ts-foto.de-Thomas Stolz

Jeugdland VoetbalMasters bij Gelredome

Op donderdag 2 mei vindt bij Gelredome (parkeerplaats) de VoetbalMasters plaats. Dit voetbalevenement wordt georganiseerd door Jeugdland, Sportbedrijf Arnhem en Vitesse, maar ook organisaties zoals Stichting Rijnstad, Kinderopvang Skar en de KNVB zijn betrokken bij de organisatie.

Er is een voetbaltoernooi, voor jongens en meiden in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar van 11.00 tot ongeveer 15.30 uur. Daarnaast is er voor alle deelnemers een aantrekkelijk programma, zoals het Vitesse voetbalplein, voetbalschietschijf, speedcheck en diverse creatieve (voetbal)activiteiten.
Het activiteitenprogramma start om 11.00 uur en duurt tot 15.30 uur en is gratis toegankelijk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In tegenstelling tot het toernooi hoeft hiervoor niet worden opgegeven en hoeft hiervoor ook niet betaald te worden.

Inschrijving toernooi
Er wordt 4 tegen 4 gespeeld (zonder keeper) in de leeftijdsgroep van 7 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar. Een team bestaat uit maximaal 5 spelers en 1 volwassen begeleider. Opgeven kan alleen via www.jeugdland.nl tot uiterlijk maandag 29 april. Meer informatie volgt na inschrijving. Deelname kost € 10,00 per team. Om onenigheid over de juiste leeftijd van spelers te voorkomen, moet iedere deelnemer zich kunnen legitimeren.

Spelregels
We gaan dit jaar niet werken met scheidsrechters maar met spelleiders. Dat betekent dat kinderen, net als op straat, samen met de tegenstander eerlijk de regels moet naleven. Na de wedstrijd moeten de aanvoerders van beide teams de eindstand doorgeven bij het secretariaat.

Meer informatie
Jeugdland komt tot stand door een samenwerking van de Stichting Jeugdland, Stichting Rijnstad, Sportbedrijf Arnhem en Kinderopvang SKAR. Bel voor meer informatie met Stichting Jeugdland, telefoon 026 – 442 20 62 of kijk op www.jeugdland.nl.

Meer berichten