Rozet gecertificeerd!

Rozet heeft op 19 maart een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan de kwaliteitsnormen van Kwaliteit in Beeld die gelden voor Bibliotheken, Cultuurcentra en Taalhuizen.

Op veel onderwerpen scoort Rozet positief en is daarmee zeer content. Een belangrijk onderdeel van de toetsing is het maatschappelijke effect en de toekomstbestendigheid van de organisatie en diensten. Met het certificaat heeft Rozet de bevestiging gekregen de organisatie, functies en diensten, op een juiste manier uit te voeren en aan alle kwaliteitsnormen te voldoen. Het certificaat is vier jaar geldig.

Rozet is erg blij met de uitslag. Jenny Doest, directeur-bestuurder:Iedere dag geven we de beste kwaliteit van onszelf aan de inwoners van Arnhem en omgeving. Daarom zijn we trots dat Rozetofficieel gecertificeerd is.

Reden voor een feestje! Donderdag 18 april om 16.00 uur wordt het officiële certificeringsbord onthuld in de centrale hal van Rozet. Sprekers zijn o.a. wethouder Hans de Vroome en de directeur van CBCT Willem Camphuis.
 

De Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) toetst als onafhankelijke organisatie de kwaliteit van bibliotheek- en cultuurorganisaties en van programmas en diensten voor geletterdheid.

Meer berichten