De markt zet alle moeders (vrouwen) in het zonnetje!

Zondag 12 mei is het weer moederdag. Daarom zetten de Arnhemse Markten op woensdag 8, vrijdag 10 en zaterdag 11 mei de moeders (vrouwen) in het zonnetje. Op de markt worden diverse acties gehouden m.b.t de markt. De marktondernemers hopen met deze acties meer bezoekers naar de markt te krijgen. Op de markt staat ten slotte de sfeer en beleving centraal. De moederdagactie die begin mei start moet hier dan ook aan bijdragen. Een originele actie die bestaat uit diverse leuke activiteiten.

Rozen uitdelen op de markt

Zorg dat je als moeder/vrouw woensdag 8 mei, vrijdag 10 mei of zaterdag 11 mij op de markt bent. Op deze marktdagen worden maar liefst 400 rozen uitgedeeld aan moeders (vrouwen). De rozen worden willekeurig uitgedeeld en op=op, zorg daarom dat je er op tijd bij bent.

Bij de rozen krijgt u ook een klein kaartje, waar u uw gegevens kan/mag invullen. Dit kaartje mag u inleveren op de markt. Op woensdag mag dit bij Vishandel Wouter Koelewijn en op vrijdag en zaterdag bij Heinen & Koelewijn, Kaashandel van der Stok of Kaashandel Verburg. Uit de ingeleverde kaartjes wordt per marktdag een winnaar gekozen. Dit betekent dat er uiteindelijk maar liefst 3 winnaars zullen zijn. Deze winnaars ontvangen een cheque voor een heerlijke overnachting met ontbijt in een luxe kasteel/hotel. De gelukkige winnaars worden op vrijdag 17 mei bekend gemaakt op de website (www.arnhemsemarkten.nl) en social media (@arnhemsemarkten) van de markt. Houd deze pagina’s dan ook goed in de gaten.

Arnhemse Markten

De markt heeft, zoals u hierboven ziet een eigen website, Facebook en Instagram pagina. Hierop vindt u allerlei informatie over de markt, zoals informatie over de ondernemers, aanbiedingen, recepten, nieuwsberichten en winacties. Ook op de social media pagina’s wordt u wekelijks op de hoogte gehouden van alle marktactiviteiten. Blijf deze pagina’s goed in de gaten houden voor de leukste acties en activiteiten op de markt.

Meer berichten