Fotograaf: Jaro van Meerten

Start kaartverkoop seriedag Musis

Op 13 april gaat de verkoop van de klassieke series van Musis voor seizoen 19|20 van start met een feestelijk evenement. Het Ensemble in Residence, Holland Baroque, geeft samen met Het Gelders Orkest die middag muzikale voorproefjes voor de aanwezigen. Het programma wordt aangevuld met korte interviews over de programmering.

Sinds 5 april is het complete klassieke serie aanbod van Musis en Het Gelders Orkest te bekijken op de site van Musis Stadstheater. Het nieuwe seizoen brengt oude bekenden en nieuw talent met zich mee. Aanstaande zaterdag is de aftrap van de verkoop van het nieuwe seizoen. Die dag kunnen aanwezigen aan de kassa hun favoriete series bestellen waarbij een aantrekkelijke korting gegeven wordt bij het bestellen van meerdere series.

Programma

Klassieke muziekliefhebbers zijn zaterdag vanaf 12:00 uur van harte welkom voor meer achtergrond over het klassieke programma voor seizoen 2019 - 2020. Van 14:00 15:00 uur starten de muzikale voorproefjes van Holland Baroque en Het Gelders Orkest. Deze worden afgewisseld met interviews over de keuzes die gemaakt zijn in de programmering. Aan het woord komen: directeur van Musis en Stadstheater Arnhem, Hans Verbugt, programmeur Kenne Peters en interim directeur Peter de Leeuwerk van Het Gelders Orkest. Ook Ensemble in Residence, Holland Baroque, licht hun bijzondere programma in het nieuwe seizoen toe.

Series bestellen

Op 13 april kunnen geïnteresseerden vanaf 12:00 uur (tot 17:00 uur) terecht bij het bespreekbureau om de wensenlijst voor het komende seizoen te verzilveren. Medewerkers van Musis Stadstheater en Het Gelders Orkest zijn aanwezig voor eventuele vragen. Ook op zondag 14 april zit het bespreekbureau van 12:00 -17:00 uur klaar om live of telefonisch te helpen.

De toegang is gratis, kaarten voor deze dag kunnen via musisenstadstheater.nl/seriedag of telefonisch via het bespreekbureau 026 4437 343 gereserveerd worden.

Meer berichten