Recordbedrag opgehaald voor Stichting Gaandeweg

Rondom het duel met PSV is er voor stichting Gaandeweg een recordbedrag opgehaald. In samenwerking met Vitesse Betrokken is er door ruim 32 vrijwilligers voorafgaand aan de wedstrijd afgelopen zondag, gecollecteerd voor stichting Gaandeweg.

Nog niet eerder werd dit bedrag opgehaald voor families waarvan een kind getroffen is door kanker. Met een bedrag van €5.562,- kunnen maar liefst elf gezinnen een week op vakantie dankzij stichting Gaandeweg. Stichting Gaandeweg wil alle supporters die een bijdrage hebben gegeven hartelijk bedanken voor hun steun.

Zware tijden 
Jaarlijks wordt er in Nederland bij zo'n 550 kinderen kanker vastgesteld. Dat is vaak het begin van een intensief ziekteproces. Een moeilijke tijd met veel zorgen en verdriet. Niet alleen voor de jonge patiënt, maar zeker ook voor de rest van het gezin. 

Vakantieweek 
Stichting Gaandeweg biedt deze gezinnen een vakantieweek aan. 'Gaandeweg' deze zware periode vol onzekerheid is het belangrijk om als gezin op adem te kunnen komen. Om weer wat tijd en aandacht voor elkaar te hebben en samen te genieten. Met de opbrengst van de collecte kunnen zeker 11 gezinnen genieten van een vakantieweek.

Nieuwe energie 
Gezinnen die via Gaandeweg zijn weggeweest, geven aan hoe belangrijk en fijn het was om afstand te kunnen nemen van alle spanningen. Dat er weer nieuwe energie is om alle onderzoeken en behandelingen aan te kunnen. Daar doen we het voor! Kijk voor meer informatie op www.gaandeweg.nl.

Meer berichten