MOUT Bierfestival komt terug naar het Sonsbeekpark

MOUT Bierfestival komt in het weekend van 24-26 mei voor het tweede jaar op rij terug naar Arnhem en dompelt het Sonsbeekpark om tot een bierfestijn.

Daar wordt 3 dagen lang genoten van ruim 20 brouwerijen, een flinke selectie speciaalbieren, maar wordt er ook gedanst op live-muziek, zijn er proeverijen van Arvid Bergström en wordt de hongerige gast bedient door een van de vele foodtrucks op het terrein.

"Met Mout willen wij de échte bierliefhebbers voorzien van een kwalitatief hoogstaand bierfestival, maar tegelijkertijd ook een mooie festivaldag bieden aan mensen die minder met speciaalbier hebben. Daarom zetten we groots in op muziek, sfeer, workshops, eten en andere dranken als wijn, likeuren en fris.", aldus organisator Diede van Overbeek.

Een bijzondere toevoeging aan het festival is de aanwezigheid van biersommelier Arvid Bergström, die sinds begin 2019 man en macht weet te verrassen met zijn combinaties tussen eten en bier. "Arvid heeft een ontzettend goede smaak en weet ook nog eens heel veel van bier. Voor ons is hij de perfecte persoon om onze proeverijen onder z'n hoede te nemen", zegt mede-organisator Tinus Weijkamp.

De editie in Arnhem is de eerste van een drietal festivals. Later deze zomer zal de organisatie neerstrijken in Nijmegen en Enschede.

Speciaalbier entree kost €5,-. Hierbij ontvang je het nieuwe MOUT bierglas en een programmaboekje. Voor wie zijn biertjes enkel bij de centrale bar haalt is entree gratis.

Meer berichten