links: Paul westendorp midden: Jurre Meeuws rechts: Tijmen Kuster
links: Paul westendorp midden: Jurre Meeuws rechts: Tijmen Kuster (Foto: Geert-Jan Wassink)

Studenten bedrijf GIGG door naar regio finale

GIGG - Het studenten bedrijf GIGG (green innovative gift goods) heeft weer zijn sterke kanten van het bedrijf laten zien. Het bedrijf maakt duurzame geschenk artikelen voor de consumenten- en zakelijkemarkt. Deze geschenkartikelen zijn gemaakt van groeipapier, dit is papier waar plantenzaden in verwerkt zitten. Op het doosje staat een leuke boodschap voor de ontvanger die vervolgens uitbloeit tot een herinnering.

Door Jurre Meeuws

Het studenten bedrijf GIGG doet mee aan een nationale competitie van Jong Ondernemen. Hierbij schoppen ze het ver. GIGG staat met hun product in de regio finale van Oost Nederland. Deze finale zal 23 April plaatsvinden. Naast dat het bedrijf mee doet aan de nationale competitie gaat het bedrijf ook Internationaal. GIGG is terug te zien op het grootste internationale student company festival in Riga. “Wij wisten vanaf het begin dat wij een duurzaam product moesten maken. Dit is ons gelukt. Vanaf het eerste moment stonden wij achter het product. Naast de succesvolle eerste producten voegen wij een nieuwe inhoud toe van de doosjes in april”. Aldus Tijmen Kuster.

GIGG is een startup opgericht door 3 enthousiaste ondernemende studenten van het Rijn IJssel college. GIGG staat voor Green Innovative Gift Goods, de producten die wij leveren zijn 100% ecologisch verantwoorde geschenkartikelen verpakt in een omhulsel van groeipapier met een boodschap voor de ontvanger.

Meer berichten