Succesvolle Posbank Kerstwandeling 2018 krijgt een vervolg in 2019

Rozendaal - Vanwege het grote succes van de eerste Posbank Kerstwandeling heeft Rotaryclub Rheden-Rozendaal recent besloten om in 2019 opnieuw dit prachtige evenement te organiseren.
Op 22 december 2018 vond de eerste editie plaats. Hieraan namen maar liefst 700 personen deel. Zij genoten in groepen van 30-50 personen van het prachtige parcours op de Posbank. Wandelend door de mooie heuvels van De Posbank genoten zij volop van vijf taferelen die alle op een unieke en originele manier invulling gaven aan de Kerstgedachte. Hierbij werd ook de verbinding gelegd met de huidige vluchtelingen problematiek.

De wandelaars droegen met hun deelname bovendien bij aan het werk van goede doelen-organisaties. De opbrengst van 3.000 euro netto is dit jaar verdeeld over drie organisaties te weten Natuurmonumenten, Stichting Ons Raadhuis in Velp en Het Duynhuis in Dieren. Velen werkten belangeloos mee, denk aan de inzet van zon 130 vrijwilligers en de sponsoren.

Gezien de positieve en enthousiaste reacties van de deelnemers heeft de Rotaryclub Rheden-Rozendaal besloten voor een volgende editie. De komende Posbank Kerstwandeling staat gepland op zaterdag 21 december. Noteer de datum alvast in uw agenda. De keuze aan welke goede doelen we met de komende editie bij zullen dragen maken we in de komende periode bekend.

Meer berichten