Restaurant Ramblas en Tapasbar Retiro Leukste Restaurants

Restaurant Ramblas en Tapasbar Retiro verkozen tot Leukste Restaurants van gemeente Arnhem

De stemmen zijn geteld. Restaurant Ramblas en Tapasbar Retiro zijn door het publiek verkozen tot de Leukste Restaurants van gemeente Arnhem.

Award uit handen van Miss Nederland
Op 15 april aanstaande ontvangen beide restaurants uit handen van Miss Nederland de bijbehorende award tijdens het Award Festival in Amsterdam. Er staan bubbels klaar en de DJ's van Radio 538 maken het feest compleet. De presentatie is in handen van Kim Kötter.

Waardevolle titels voor restaurants
Gasten die stemden op de genomineerde restaurant konden cijfers geven voor criteria als gastvrijheid en prijs/kwaliteitverhouding. De titels in de gemeenten zijn zeer waardevol voor restaurants omdat ze aandacht, publiciteit en vaak nieuwe gasten opleveren. Op 15 april krijgen de restaurants te horen of ze verkozen zijn tot het best gewaardeerde of meest populaire restaurant van de gemeente Arnhem. Ook worden dan de provinciewinnaars en de landelijke winnaar bekend gemaakt.

Organisatie
De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en MKB Innovatie Top100 Publieksprijs.

Meer informatie op: www.restaurantverkiezing.nl

Restaurants die volgend jaar aan de verkiezing willen deelnemen kunnen zich nu al aanmelden via: https://www.restaurantverkiezing.nl/aanmelden

Meer berichten