Foto:

Ontmoet je helden in Kronenburg

Droom jij er ook van je favoriete held in het echt te ontmoeten? Sommige dromen komen uit! Want op zaterdag 23 februari 2019 staat winkelcentrum Kronenburg in het teken van de Kids Heroes. Ontmoet je favoriete helden, bekend van TV, uit de film óf van YouTube!

Ontmoet de Minions, Pikachu of de helden van Paw Patrol. Je kunt ze aanraken, maar natuurlijk ook met ze op de foto. Stoere jongen en meisjes kunnen terecht op het Star Wars plein. Er zijn o.a. LEGO Star Wars bouwtafels & showmodellen, Star Wars videogames en rekwisieten uit de film. Bovendien kun je op de foto met een echte Stormtrooper. Frozen fans kunnen op de foto met de ijzige helden Elsa & Olaf!

De wat oudere YouTube fans kennen vast Supergaande wel. Het duo, bestaande uit Nesim Najih en Qucee, startte in 2016 hun YouTube-kanaal op en richtte zich eerst op het maken van straatinterviews, later zijn er meerdere series aan het kanaal toegevoegd. In 2017 ontving het duo de XITE award voor 'Best Online Artist'. Tevens wonnen ze datzelfde jaar Metro's Beste Social Award: Beste YouTubers. Inmiddels heeft het duo ruim 610.000(!) volgers op Youtube.

Tijdens Kids Heroes Kronenburg op zaterdag 23 februari ontmoet je al je favoriete Superhelden.
Bekijk het hele programma op winkelcentrumkronenburg.nl en de Facebook pagina van het winkelcentrum.

Meer berichten