Geslaagde vijfde editie van het Seniorendiner

Velp - Ook dit jaar heeft C.V. de Narrenkap weer een van onze mooie avonden mogen organiseren; het Seniorendiner, dit jaar alweer voor het vijfde jaar op rij. Voor één avond wordt het Narrenhuus omgetoverd tot heuse dinerzaal waar ouderen genieten van een avond vol lekker eten en vermaak.

Via het zorgnetwerk zijn de senioren aangemeld voor het diner. Om een avondje uit compleet te maken werden de genodigden opgehaald en ook weer thuis gebracht door de vrijwilligers van de Narrenkap.

Prins Ronald en zijn hofhouding waren natuurlijk ook aanwezig om iedereen te ontvangen, ook namen zij plaats aan tafel om een gezellig gesprek met onze gasten te voeren. Chef-kok Huib Prins en Jan van Anholt van Brasserie Hugo's hebben een culinair 4-gangen diner aangeboden waar de senioren veel complimenten over hadden.

De zaal kende een warme sfeer met chique gedekte tafels en veel gezelligheid. Tijdens het diner waren er optredens van de dansgardes en Erik Bongers was er met een uitgebreid muzikaal repertoire.

De organisatie, bestaande uit Marieke Scholten, Suzanne Erren, Sandra Appeldoorn en Carla Bosveld kijkt, samen met alle betrokken vrijwilligers, terug op een zeer geslaagde avond. Volgend jaar zeker weer!

Meer berichten