Mogen wij uw vergeten fiets ophalen?

Arnhem - Wij zijn leden van de Rotary club Arnhem-Oost en zetten ons in voor goede doelen, zowel lokaal als internationaal. En u kunt ons helpen! Hoe dan? In heel veel schuurtjes en garages staan vast nog wel enkele fietsen. Fietsen, die het goed doen, maar door omstandigheden niet meer worden gebruikt.

En juist die fietsen willen wij graag bij u ophalen. In samenwerking met lokale non-profit instellingen als Siza-Dorp groep, Propersona en de Blueband gevangenis worden alle ingenomen fietsen gecontroleerd op functie en daar waar nodig gerepareerd met originele onderdelen. En nadat de fietsen weer helemaal rijklaar zijn gemaakt, zorgen wij ervoor dat de gerenoveerde fietsen in samenwerking met Stichting Leergeld Arnhem terecht komen bij kinderen uit kansarme gezinnen uit Arnhem. Dat is belangrijk, want zo kunnen ook deze kinderen weer deelnemen aan allerlei schoolactiviteiten, iets om samen te doen met vriendjes en vriendinnetjes of om naar het sporten te gaan. Dus drie vliegen in één klap: uw bent uw fiets kwijt, diverse non-profit instellingen hebben er een goede dagbesteding aan en Stichting Leergeld kan veel kinderen weer blij maken met een mooie gerenoveerde fiets!

Doet u ook mee?

Neem contact met ons op en wij maken met u een afspraak om uw vergeten fiets bij u op te halen. Laat ons weten om wat voor soort fiets het gaat en in wat voor staat uw fiets momenteel verkeert. Het mogen heren- en dames fietsen zijn en natuurlijk ook kinderfietsen. U kunt ons mailen, geef een korte omschrijving van uw fiets en stuur liefst ook even een foto van uw fiets mee.

Uw e-mail sturen naar: vergetenfietsen@outlook.com. Na ontvangst van uw e-mail neemt een van onze leden contact met u op om verdere afspraken te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden