SWOA
SWOA (Foto: SWOA)

Beschaafde wegpiraten gezocht voor de maaltijdservice van SWOA!

Vind jij autorijden leuk? En wil je mensen blij maken met heerlijke maaltijden? Kom dan als vrijwilliger bij de maaltijdservice van SWOA!

Van maandag tot en met vrijdag bezorgen we in de ochtend (en op bepaalde dagen ook in de middag) kant en klare maaltijden. Dat doen we bij mensen die fysiek niet meer in staat zijn of de tijd niet hebben om voor zichzelf te koken.

Hoe gaat dit in zijn werk? Samen met jouw bezorgpartner begin je de dag met een kop koffie en bespreek je met elkaar hoeveel klanten er voor vandaag op de lijst staan. Je neemt met de coördinator door of er bijzonderheden zijn en laadt samen met je collega de caddy.

Het bezorgen van de maaltijden doe je niet met je eigen auto, tenzij je een busje hebt met een professioneel koelsysteem zoals iedereen dat tegenwoordig heeft….

Nee grapje

Afbeeldingsresultaat voor smiley

, dat hebben wij als organisatie al helemaal geregeld, een eigen auto is dus niet nodig! Het verzamelpunt van de maaltijdenchauffeurs is de voedselbank in Arnhem-Noord op de Bruningweg. Wel handig om eigen vervoer te hebben om op de locatie te komen (eigen auto, openbaar vervoer, fiets, step etc.) Je kunt bij ons natuurlijk je reiskosten declareren!

Meer berichten