Vrijwilligersvacature van de week

Meehelpen bij bardiensten, garderobe en entreekassa

Willemeen is een stedelijk jongerencentrum dat popcultuur inzet om jongeren te bereiken en op een hoger plan te zetten door werkervaring op te doen binnen een veilige werkomgeving met leeftijdsgenoten. We kunnen weer versterking gebruiken. Je werkt tijdens concert- en danceavonden achter de bar, garderobe of entreekassa. Je wordt vanzelfsprekend ingewerkt. Streefleeftijd: 16 t/m 26 jaar. Ouder mag; je hebt dan wel affiniteit met jongeren en het jongerenwerk en je bent jong van geest. Je werkt met andere jongeren aan de uitvoering en voorbereiding van pop-evenementen. Werkzaamheden zijn in de meeste gevallen in het weekend in de avond- en nachturen.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? Affiniteit met jongeren. Affiniteit met pop/ rock/ dance. Een beetje kunnen rekenen kan geen kwaad. Pop-evenementen zijn zeer dynamisch, je werkt in een gebied waar het druk is en met veel geluid.

Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger? Je leert veel nieuwe mensen kennen. Je leert veel van het organiseren en uitvoeren van pop-activiteiten. Je krijgt geen vergoeding maar wel een aantal consumpties per dagdeel dat je werkt.

Heb jij 2 keer per maand een dagdeel dat je kunt inzetten bij Willemeen? Neem dan contact op met Oscar Budding, (026) 442 6021 of via oscar@willemeen.nl.

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:
Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten