2 bouwers aan het werk
2 bouwers aan het werk (Foto: Dutch Domino Team)

Crowdfunding: Draag je dominosteentje bij!

Het Dutch Domino Team is een crowdfunding begonnen om nóg meer dominostenen te kunnen kopen, en daarmee een nieuwe recordpoging te doen.

Draag jij een dominosteentje bij?

In augustus 2019 gaat het Dutch Domino Team een poging doen om hun eigen record dominostenen neerzetten te verbreken. Door maar liefst 350.000 dominostenen neer te zetten moet het huidige record van ruim 218.000 stenen verpulvert worden. De voorbereidingen van de nieuwe recordpoging zijn al in volle gang. Er is echter één groot probleem, zonder 150.000 nieuwe dominostenen kan de recordpoging niet doorgaan. Daarom is er een crowdfunding gestart.

Het Dutch Domino Team bestaat uit 12 goede vrienden, afkomstig uit heel Nederland. Elk jaar zetten zij méér stenen op om hun record te breken. Dit jaar is het doel gesteld op 350.000 dominostenen, een overbruggingsjaar om in de toekomst verder te groeien naar de 1 miljoen. Om deze stap te kunnen maken moeten nieuwe dominostenen worden gekocht, en daar is geld voor nodig. Door middel van een crowdfunding moet €7500 euro bij elkaar worden verzameld om de duizenden benodigde stenen te kunnen aanschaffen. U kunt hier bij helpen!

Draag je steentje bij!!

Mocht u het Dutch Domino Team willen steunen in hun nieuwe recordpoging, dan kan dat op veel verschillende manieren. Er staan verschillende tegenprestaties op de campagnepagina, variërend van een persoonlijke bedankvideo tijdens de bouwweken, tot jouw naam of logo in een dominoveld van duizenden dominostenen! Ook staan zij open voor andere vormen van sponsoring. Doneren kan vanaf €10,- waarmee het team 200 nieuwe stenen kan kopen. Draag dus letterlijk je steentje bij via onderstaande link:

https://www.voordekunst.nl/projecten/8305-draag-jij-een-dominosteentje-bij-1

Meer berichten