Foto:

Prikpost Fysiotherapie Oud-Zuid

Met ingang van 4 februari zijn de openingstijden voor bloedafname bij Fysiotherapie Oud Zuid aangepast. Deze ZekerWeten Prikpost bevindt zich aan de Dovenetellaan 61 in Arnhem.

De nieuwe openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag: 07.30-9.00 uur

U kunt bij ons terecht voor bloedafname aangevraagd door huisarts of verloskundige en voor het inleveren van materialen voor laboratorium onderzoek.

Over ZekerWeten
Soms vindt een huisarts of verloskundige het nodig om in het belang van uw gezondheid verder diagnostisch onderzoek te laten doen.
Voorbeelden hiervan zijn; bloed- en urineonderzoek, röntgenfoto's, weefselonderzoek, longfunctieonderzoek of een hartfilmpje. U mag zelf kiezen waar en door wie u diagnostisch onderzoek laat uitvoeren. Kiest u voor ZekerWeten, dan gaat u voor snelheid en gemak, maar bovenal voor de beste diagnostische expertise omdat ZekerWeten verbonden is aan topklinisch ziekenhuis Rijnstate.

ZekerWeten heeft een eigen website www.zekerweten.nl voor patiënten en zorgverleners. Hierop staat alle informatie weergegeven omtrent de onderzoeken waarvoor men bij ZekerWeten terecht kan.

Meer berichten