Arnmhemse Balkanband laat bussen rijden naar Ulft

Balkanband Balkanova Orchestra, waarin drie Arnhemse muzikanten meespelen, presenteert op zaterdag 9 maart a.s. in de DRU te Ulft zijn nieuwe cd, met louter eigen nummers. Het afgelopen halfjaar heeft de band in de oefenruimte hard gewerkt aan de zes nummers, die bij try-out optredens zeer in de smaak bleken te vallen bij het publiek.

Zo ook bij "Muziek bij de molen", de wekelijkse concerten in molen de Kroon in Klarendal waar de band onlangs in kleine bezetting een concert gaf. Na dat optreden onstond het idee om de enthousiaste toeschouwers de mogelijkheid te bieden om zich vanuit Arnhem met een bus naar het optreden te laten rijden. Een bus vanuit Enschede is al volgeboekt, in de bus vanuit Arnhem (die bij de molen vertrekt) zijn nog enkele plaatsen vrij. 

Het optreden in Ulft, waaraan ook enkele gastspelers meedoen, belooft een groot spektakel te worden. Bij deze partyband gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer!
Kaarten voor de CD-release zijn nog te bestellen via www.drucultuurfabriek.nl, maar wees er snel bij want het gaat hard met de verkoop!

Stuur voor een plaatsje in de bus een mailtje naar balkanbus2019@gmail.com.
 

Meer berichten